Skolan i München

Our language school in MunichSkolan ligger bara fem minuter från Marienplatz, centrum i München. Nära till shopping, klubbar och bara några hållplatser med tunnelbanan till Englischer Garten, den största ölträdgården i Tyskland. Skolan erbjuder kurser från nybörjaren till den erfarne i små klasser med en medelålder på 26 år för sina elever.

Lärarna på skolan är alla infödda tyskar med högutbildade utbildning i att undervisa tyska till utlänningar, allt för att ge dig den bästa utbildningen. Klassrummen är små med endast ett fåtal deltagare i varje klass, normalt inte mer än 6-8 elever för att ge dig det mesta av din språkkurs.

Skolan har 8 klassrum, erbjuder ett fullt utrustat kök, gratis Wi-Fi, gemensamma datorer och tyska tidningar att ägna sig åt. Skolan organiserar roliga aktiviteter efter klassen för att umgås ännu mer med lärare och andra studenter språk och förbättra din tyska ytterligare. Aktiviteterna sker normalt på kvällar och helger och utgör ofta början på långvariga relationer.

Fler bilder på vår München School:

Ackrediteringar

Skolan är ackrediterad av IALC, International Association of Language Centers. Skolan är också erkänd av CSN Sverige, som därför innebär att svenska studenter kan få studiemedel och lån för att studera på våra tyskaskolor.

Se även: