Åka utomlands

Att boka en språkkurs är bara början på det roliga som väntar dig när du åker utomlands för att lära dig ett nytt språk. På dessa sidor erbjuder vi dig all information du behöver veta vad som väntar dig när du kommer till din skola, vad man ska göra efter skoltid och hur du kommer att leva.

Destinationer

Åk till underbara München eller levande Berlin i Tyskland för att lära dig tyska. När i München, ta en weekendresa till Alperna eller besöka Schweiz eller Österrike, bara ett par timmar bort. Eller varför inte besöka kulinariska metropolen Montreal i Kanada att lära dig franska eller engelska?

Välj din stad.

Språkskolor

Vår språkskolor erbjuder kurser som startar varje vecka, från nybörjare till avancerad. Skolorna kombinerar en strikt inlärningsmiljö med roliga lärande, många sociala aktiviteter och en stor personal.

Ta en titt på våra språkskolor här.

Boende

När du bokar din språkkurs med oss, har du också möjlighet att boka boende. Du kan antingen bo med andra språkstudenter i en delad lägenhet, bo i din egen lägenhet nära staden och andra studenter, eller bor i en värdfamilj.

Se vad som passar dig bäst.