Lär dig franska och engelska i Montreal

Vi erbjuder franska språkkurser i Montreal, Kanada. Skolan fokuserar på att lära franska och engelska till vuxna, vilket resulterar i en mer mogen elevunderlag. Om du ska till Kanada för att studera eller arbeta, Detta är den perfekta skolan för dig. Skolan erbjuder intensiv- och standardkurser och en språkkurs som fokuserar på uttal och konversation.
Läs mer

Skolan har alltid hävdat att "leva och lära" erfarenhet är ett bra sätt att lära sig språk, så programmen är uppbyggda kring denna filosofi och erbjuder internationella och lokala program eleverna kvalitets språk, liksom många spännande aktiviteter. Aktiviteterna är en stor del av undervisningen som får dig ur klassrummet och in i "verkliga världen" genom att utnyttja Montreals tvåspråkiga egenskaper.

Skolan erbjuder boende i engelska, Franska eller tvåspråkiga känns (värdfamiljer) eller möblerade lägenheter / delade lägenheter (mini-bostäder), fri tillgång till datorer och ett trådlöst nätverk för att hålla dig i kontakt med din familj och vänner, en välkomstbrunch och en guidad tur på din första dag för att bekanta dig med andra studenter och det gamla Montreal. Viktigast, en trevlig plats att studera!

Läs mer om skolan och boka en kurs här.
Fler bilder på Montreal skolan:

Ackrediteringar

Skolan är stolt medlem av Quality English och TANDEM International. Språkskolan inspekteras löpande av både dessa organisationer för att verifiera kvalitet på både lärare och på att skolan lever upp till stränga marknadskrav.

Skolan är också godkänd av Quebec regeringens CPMT - Utskottet för parterna på arbetsmarknaden (certifikatnummer: 0046883) och medlem av RFAQ - nätverket för företagskvinnor Quebec och den pedagogiska direktören är certifierad TESL Kanada.

En kommentar

  1. Ping: En veckas franska i Montreal | Learn the Language

Kommentarer är stängda.