Om oss

Learn the Language är inriktat på att ge sina elever rolig och hög kvalitet i språkundervisningen. För att ge de bästa banorna, vi bara samarbeta med de bästa privata undervisning skolor i varje land. Alla våra skolor är ackrediterade och certifierade av kvalitetsorganisationer i det land de är verksamma i. Alla våra tyska språkskolor är ackrediterade av IALC, en internationell sammanslutning av språkskolor som årligen röstar fram den bästa språkskola i landet.

Företaget grundades av en tidigare språk student som ville ge andra människor med samma roliga, lärande och erfarenhet en språkkurs erbjuder. Learn the Language har verksamhet i både Danmark och Sverige. De kärnvärden i företaget är att möta kunden med ett vänlighet liknande vad du visar för dina vänner, och fokusera på den viktigaste delen av att lära sig ett främmande språk: njuta av det varje sekund!

Om du vill veta mer om oss, har frågor om hur det är att lära sig ett nytt språk eller andra frågor som rör främmande språk, Vi ser fram emot att träffa dig. För att hålla kostnaderna låga, och därmed din kurs pris, vi för närvarande inte fungerar från ett fast kontor. Vi föredrar hellre att träffa dig i en mer miljö, ett café till exempel. Självklart bjuder vi på kaffet!

Learn the Language drivs från Göteborg men har också agenter i Danmark. Bolaget är registrerat i Danmark.

CVR-/SE-number: 33 88 69 77